top of page
  • Writer's pictureExecutive Hunt

Tietohallintojohtaja

Asiakkaamme on merkittävä suomalainen vähittäiskaupan alalla toimiva yritys, jolla on toimintaa ympäri Suomea. Yhtiön strategian keskeisenä painopisteenä on maailmanluokan palvelun tuottaminen.Asiakkaamme etsii nyt uutta tietohallintojohtajaa

  • Tehtäväsi on vastata asiakkaamme tietohallinnon operatiivisesta toiminnasta, ICT-strategiasta sekä liiketoiminta- ja asiakaslähtöisten tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä. Tehtäviisi kuuluu tukea ja ohjata yhtiön liiketoiminnan sekä kehitysprojektien teknologia- ja palveluratkaisuja vastuualueesi näkökulmasta sekä toimia aktiivisestitoimialueen kehittämiseksi.

  • Sinulla on erityisvastuu noin 13 milj. euron kulubudjetista sekä päätettyjen ICT-investointien toteuttamisesta. Huolehdit siitä, että yhtiön järjestelmät tukevat nyt ja tulevaisuudessa liiketoimintoja ja että järjestelmäkokonaisuus on kustannustehokas sekä laadukas.

  • Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia, koska vastaat tehtävässäsi yhtiön ICT- kokonaisarkkitehtuurin tarkoituksenmukaisuudesta pitkällä aikavälillä.Olet mukana vaikuttamassa laajennetussa johtoryhmässä 1 x kk ICT-alueen ammattilaisena.

  • Menestyt, kun sinulla on kokemusta tulosvastuullisesta johtamisesta. Olet myös hyvä ihmisten johtaja, sillä tehtävässäsi johdat ja kehität asiakkaamme strategian mukaisesti 17 henkilön organisaatiota.

  • Luonteeltasi olet liiketoiminnan ja kehittämisen yhdistämisen osaava ICT-ammattilainen. Olet positiivisen muutoksen läpivientiin kykenevä ja suunnitelmallinen toteuttaja. Olet myös määrätietoinen ja tavoitteellinen johtaja, joka osaa kommunikoida sujuvasti ja jolla on hyvät neuvottelutaidot.

  • Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin kilpailukykyisen ansiotason lisäksi monipuolisen ja merkittävän vaikuttajan ja toteuttajan roolin. Saat mahdollisuuden käyttää itsenäisesti ja laaja-alaisesti omaa osaamistasi valtakunnallisesti tunnetun yhtiön tietohallintojohtajana.


Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa Executive Hunt Oy:ssä

Headhunter Jukka Viri, +358 40 541 5707.


Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa luottamuksellisesti

jukka.viri@executivehunt.ceo 20.01.2023 mennessä. Sähköpostin aihekenttään kirjoitus ”Tietohallintojohtaja”.

bottom of page